"Get information and do business"
:Follow us
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Linkedin Follow us on Google+

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora je od 2013. godine nositelj licence za provođenje edukacijskog programa za osposobljavanje energetskih menadžera u okviru projekta EUREM European EnergyManager.

Zadnje međunarodne vijesti na hrvatski

Njemačko-hrvatski simpozij "Energetska obnova zgrada javnog sektora" 3. prosinca 2013. u Zagrebu

S ciljem poticanja razmjene iskustava između njemačkih i hrvatskih stručnjaka i tvrtki, Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora organizira njemačko-hrvatski simpozij na temu „Energetska obnova zgrada javnog sektora" koji će se održati u utorak, 3. prosinca 2013. u Zagrebu.

 

NEXPO 2013 - Međunarodni sajam lokalne samouprave jugoistočne Europe

U organizaciji mreže udruga lokalnih samouprava jugoistočne Europe NALAS i uz potporu Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore održava se

Međunarodni sajam NEXPO 2013 od 25.-27. rujna 2013. u Rijeci (centar Zamet)

NALAS je krovna organizacija 15 udruga lokalnih samouprava i zastupa preko 9000 lokalnih samouprava iz 12 zemalja.

Izmijenjen Pravilnik o jednostavnim građevinama

Kako piše Energetika-Net, stupio je na snagu Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o jednostavnim građevinama i radovima kojim je Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređanja i graditeljstva (MZOPU) proširilo popis građevina koje se mogu graditi, odnosno radova koji se mogu izvoditi bez akta kojim se odobrava građenje, rješenja o uvjetima građenja, lokacijske dozvole, potvrđenog glavnog projekta, i/ili građevinske dozvole, priopćili su iz MZOPU.

Fe
zatvori x

This site in other countries