"Get information and do business"
:Follow us
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Linkedin Follow us on Google+

U organizaciji mreže udruga lokalnih samouprava jugoistočne Europe NALAS i uz potporu Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore održava se

Međunarodni sajam NEXPO 2013 od 25.-27. rujna 2013. u Rijeci (centar Zamet)

NALAS je krovna organizacija 15 udruga lokalnih samouprava i zastupa preko 9000 lokalnih samouprava iz 12 zemalja.

Zadnje međunarodne vijesti na hrvatski

Izmijenjen Pravilnik o jednostavnim građevinama

Kako piše Energetika-Net, stupio je na snagu Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o jednostavnim građevinama i radovima kojim je Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređanja i graditeljstva (MZOPU) proširilo popis građevina koje se mogu graditi, odnosno radova koji se mogu izvoditi bez akta kojim se odobrava građenje, rješenja o uvjetima građenja, lokacijske dozvole, potvrđenog glavnog projekta, i/ili građevinske dozvole, priopćili su iz MZOPU.

'Zelena konvencija' Aristona

Kako objavljuje portal Energetika-Net, poznati talijanski proizvođač opreme za grijanje Ariston Thermo postavio je ambiciozan cilj: da čak 80% prometa u sljedećih deset godina ostvaruje na opremi za iskorištavanje obnovljivih izvora energije. Bio je to jedan od naglasaka na seminaru koji je pod nazivom 'Green Convention' Aristonovo predstavništvo u Hrvatskoj organiziralo za projektante i izvođače termotehničkih instalacija.

Intervju s Martinom Bognerom, uglednim srpskim stručnjakom s područja energetike

Na međunarodnom znanstveno-stručnom savjetovanju "Energetska i procesna postrojenja" u Dubrovniku po deveti put su se susreli regionalni stručnjaci s područja energetike i energetskog poslovanja, javlja Energetika-Net. Jedan od njih je bio i ugledni srpski stručnjak i znanstvenik iz područja energetske, procesne i plinske tehnike te dugodišnji profesor na Strojarskom fakultetu Sveučilišta u Beogradu, prof. dr. sc. Martin Bogner, dipl. ing. U intervju dr. Bogner govori o sličnostima i razlikama u energetici Hrvatske i Srbije.

Fe
zatvori x

This site in other countries