"Get information and do business"
:Follow us
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Linkedin Follow us on Google+

I den argentinske provins Mendoza bliver der for tiden forsket i metoder til at fremstille biodiesel ud af alger. Man arbejder med ekstremt små alger, hvis primitive struktur muliggør at omdanne den optagede solenergi til andre energiformer såsom olie, proteiner og kulhydrater.

Seneste internationale nyheder på dansk

Australien: Ny lov og Støtteordning skal fremme vedvarende energi

Et nyt tiltag inden for vedvarende energi (Renewable Energy Target) skal sikre, at 20 % af elforbruget i Australien i 2020 stammer fra vedvarende energi. Således har Australien noget at indhente, da andelen af strøm fra vedvarende energi kun udgør 8 % for tiden. Der er afsat et beløb svarende til 22 milliarder danske kroner for at nå målet.     

Argentina: Efterspørgsel på biodiesel stiger

Potentialet for biodiesel, som er produceret på basis af sojaolie, er enormt. Argentina er førende inden for produktion af biobrændsel og vil i fremtiden yderligere øge sin produktion grundet øget efterspørgsel internationalt.  På trods af fremgangen forventer man ikke at afskaffe traditionelt brændstof fuldstændigt.

Gennembrud inden for bioenergi

Kurt Henriksen skriver følgende i Børsen:

Offshore- og ingeniørkoncernen Semco Maritime A/S, der i dag bliver vært for regeringens Vækstforum, byder ikke kun på kaffe og grønne visioner. Virksomhedens egne vækstplaner taler nemlig om en tredobling inden for fem år. Og »Grøn Vækst« er et tema, som allerede nu viser kontante resultater.

 

Fe
luk x

This site in other countries