"Get information and do business"
:Follow us
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Linkedin Follow us on Google+

Energi.dk skriver følgende:

Klima- og Energiminister Lykke Friis ønsker at fremme brugen af ESCOs i private husholdninger og har nedsat en arbejdsgruppe til formålet. DI Energibranchen ser store muligheder i også at udbrede ESCOs til dette område og deltager i arbejdsgruppen.

 

Seneste internationale nyheder på dansk

Danmark: Passivhuse mod lavkonjunktur

"Videncenter for energibesparelser i bygninger" skriver følgende:

På samme måde som der ikke findes dårligt vejr - kun forkert påklædning, mener en tømrermester i Givskud, at der ikke behøver være noget der hedder lavkonjunktur - kun forkerte produkter. Trods nedgang i byggeriet er der god efterspørgsel efter passivhuse.

Danmark: Tæt samarbejde med Kina skal forbedre dansk energiteknologi

I en pressemedelelse skriver Aalborg Universitet følgende:

Nyt tæt samarbejde med kinesiske forskere skal gøre avanceret dansk energiteknologi til byggebranchen og vindmølleindustrien endnu bedre og mere anvendelig under skiftende klimatiske forhold. En forventning om, at det kan bane vej for øget eksport, får Det Strategiske Forskningsråd til at give millionstøtte til flere dansk-kinesiske forskningsprojekter med Aalborg Universitet i en central rolle.

De første energivejledere er klar

En ny uddannelse som energivejleder klæder byggeriets virksomheder på til at vejlede bedre om energiforbedringer i bygninger

Fe
luk x

This site in other countries