"Get information and do business"
:Follow us
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Linkedin Follow us on Google+

Et nyt tiltag inden for vedvarende energi (Renewable Energy Target) skal sikre, at 20 % af elforbruget i Australien i 2020 stammer fra vedvarende energi. Således har Australien noget at indhente, da andelen af strøm fra vedvarende energi kun udgør 8 % for tiden. Der er afsat et beløb svarende til 22 milliarder danske kroner for at nå målet.     

Seneste internationale nyheder på dansk

Grækenland: Den internationale messe ”ENERGY-PHOTOVOLTAIK 2010” afholdes for femte gang.

Fra den 21.10 - 24.10 2001 finder den femte udgave af den internationale messe "ENERGY-PHOTOVOLTAIK 2010" sted i Athen. Denne messe er den største og mest interessante messe fro vedvarende energi i Grækenland. I 2009 deltog 170 udstillere fra 60 lande med et samlet besøgstal på 17.000 besøgende. Denne succes vil fortsætte i 2010. Ved yderligere interesse kan man henvende sig til det Tysk-Græske Handelskammer, som har en profil her på siden.

Costa Rica: Biotech wirksomheder skal lokkes til Costa Rica

I Costa Rica ønsker man at bygge videre på sit "grønne" omdømme. Målet er at blive førende inden for miljø. For at nå dette mål, arbejder CINDE (det costaricanske forbund for erhvervsudvikling) på at tiltrække udenlandske investorer og virksomheder indenfor biotech og vedvarende energi.

Tunesien: Eksportinitiativ for vedvarende energi, 2010

Det Tysk-Tunesiske Handelskammer arrangerer for 5. gang "Eksportinitiativ for vedvarende energi" fra den 2. - 5. maj 2010. For første gang arrangeres ligeledes et arrangement i Tunesien med fokus på energieffektivitet fra den 31. maj - 2. juni 2010.    

 

 

 

Fe
luk x

This site in other countries