"Get information and do business"
:Follow us
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Linkedin Follow us on Google+

Et nyt tiltag inden for vedvarende energi (Renewable Energy Target) skal sikre, at 20 % af elforbruget i Australien i 2020 stammer fra vedvarende energi. Således har Australien noget at indhente, da andelen af strøm fra vedvarende energi kun udgør 8 % for tiden. Der er afsat et beløb svarende til 22 milliarder danske kroner for at nå målet.     

Seneste internationale nyheder på dansk

Grækenland: Den internationale messe ”ENERGY-PHOTOVOLTAIK 2010” afholdes for femte gang.

Fra den 21.10 - 24.10 2001 finder den femte udgave af den internationale messe "ENERGY-PHOTOVOLTAIK 2010" sted i Athen. Denne messe er den største og mest interessante messe fro vedvarende energi i Grækenland. I 2009 deltog 170 udstillere fra 60 lande med et samlet besøgstal på 17.000 besøgende. Denne succes vil fortsætte i 2010. Ved yderligere interesse kan man henvende sig til det Tysk-Græske Handelskammer, som har en profil her på siden.

Danmark: Siemens støtter danske studerende og forskere med en million kroner

21 projekter på læreanstalter over hele landet får i år kontant støtte fra Siemensfonden og Siemens Wind Power. Projekterne er vidt forskellige, men fælles for dem er, at pengene fra Siemens anvendes til udstyr eller vidensformidling, som ellers ikke ville være inden for rækkevidde af de studerende eller forskerne. I alt uddeles der cirka en million kroner i 2010.

Tunesien: Eksportinitiativ for vedvarende energi, 2010

Det Tysk-Tunesiske Handelskammer arrangerer for 5. gang "Eksportinitiativ for vedvarende energi" fra den 2. - 5. maj 2010. For første gang arrangeres ligeledes et arrangement i Tunesien med fokus på energieffektivitet fra den 31. maj - 2. juni 2010.    

 

 

 

Fe
luk x

This site in other countries