"Get information and do business"
:Follow us
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Linkedin Follow us on Google+

21 projekter på læreanstalter over hele landet får i år kontant støtte fra Siemensfonden og Siemens Wind Power. Projekterne er vidt forskellige, men fælles for dem er, at pengene fra Siemens anvendes til udstyr eller vidensformidling, som ellers ikke ville være inden for rækkevidde af de studerende eller forskerne. I alt uddeles der cirka en million kroner i 2010.

Seneste internationale nyheder på dansk

Danmark: Tæt samarbejde med Kina skal forbedre dansk energiteknologi

I en pressemedelelse skriver Aalborg Universitet følgende:

Nyt tæt samarbejde med kinesiske forskere skal gøre avanceret dansk energiteknologi til byggebranchen og vindmølleindustrien endnu bedre og mere anvendelig under skiftende klimatiske forhold. En forventning om, at det kan bane vej for øget eksport, får Det Strategiske Forskningsråd til at give millionstøtte til flere dansk-kinesiske forskningsprojekter med Aalborg Universitet i en central rolle.

COP15 - Erhvervslivets forslag til toplederne

Jakob Martini og Jimmi Hansen skriver følgende i Børsen:

Det internationale marked for CO2-kvoter er sendt til tælling, og kun en succesfuld aftale i København vil være i stand til redde visionen om en høj pris på CO2, der kan drive virksomhederne til at investere mangecifrede milliardbeløb i grønne løsninger på regulære markedsvilkår.

Energieffektiv teknologi og innovation kommer fra Tyskland

Tyskland er et af de førende lande indenfor lavt energiforbrug i forhold til den økonomiske vækst. Den tyske regering ønsker, at energiproduktiviteten i år 2020 skal være dobbelt så stor som i 1990, hvilket vil kræve en årlig vækst på 3 %. Dette ambitiøse mål kan realiseres på grund af Tysklands fokus på klimabeskyttende og bæredygtige teknologier, som har skabt et stablit indre marked for energieffektive produkter. Med henblik på at udbrede kendskabet til det tyske marked i Danmark har Det Tysk-Danske Handelskammer for nylig været vært ved en studietur til Frankfurt/Main.  

Fe
luk x

This site in other countries