"Get information and do business"
:Follow us
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Linkedin Follow us on Google+

I den argentinske provins Mendoza bliver der for tiden forsket i metoder til at fremstille biodiesel ud af alger. Man arbejder med ekstremt små alger, hvis primitive struktur muliggør at omdanne den optagede solenergi til andre energiformer såsom olie, proteiner og kulhydrater.

Seneste internationale nyheder på dansk

Australien: Ny lov og Støtteordning skal fremme vedvarende energi

Et nyt tiltag inden for vedvarende energi (Renewable Energy Target) skal sikre, at 20 % af elforbruget i Australien i 2020 stammer fra vedvarende energi. Således har Australien noget at indhente, da andelen af strøm fra vedvarende energi kun udgør 8 % for tiden. Der er afsat et beløb svarende til 22 milliarder danske kroner for at nå målet.     

Norge: Grønt engagement betaler sig

Norske virksomheder beskæftiget inden for vedvarende energi og greentech oplever for tiden en betydelig økonomisk fremgang. Dette vil formentlig skabe tusinder af nye arbejdspladser.

Brasilien: Energiforening installerer 15.000 solardrevne vandvarmere i boligkomplekser

På baggrund af en aftale mellem foreningen for boligvæsen og energiforeningen i den brasilianske by Minas Gerais vil der fra marts 2010 blive installeret solardrevne vandvarmere i 15.000 husstande i Mina Gerais.

Fe
luk x

This site in other countries