"Get information and do business"
:Follow us
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Linkedin Follow us on Google+

Lataukset

search [+/-]
 • Suodattimet:
 • Maa: Germany
 • X
Lataukset 1 - 10 , yhteensä 12 hakutulosta
 • Uusiutuvat energiat Saksassa − politiikka ja markkinoiden kehitys

  Markus Maus RENAC:ista (Renewables Academy AG) kertoi Saksan ulkomaankauppakamarin järjestämällä liikematkalla Saudi-Arabiassa 29.5-1.6.2010 uusiutuvan energian toimintaympäristöstä Saksassa. Lue PDF-tiedosto (alla).

 • Uusiutuvan energian indikaattorit

  Eurostatin heinäkuussa 2010 julkaisema raportti kuvaa uusiutuvan energian osuuksia EU-maissa.

 • Tulevaisuuden energia: uusiutuvat energialähteet

  CDM Europe esitteli Saksan ulkomaankauppakamarin järjestämällä liikematkalla Saudi-Arabiassa 29.5-1.6.2010 uusiutuvien energianlähteiden mahdollisuuksia. Lue PDF-esitys (alla).

 • Suomalais-Saksalainen Energiapäivä - "Tulevaisuuden energiatuotanto"

  Saksalais-Suomalainen Kauppakamari järjesti 23.11.2010 Scandic Marina Congress Centerissä Helsingissä ensimmäisen Suomalais-Saksalaisen Energiapäivän. Päivän kestävään tapahtumaan osallistui yli 150 korkean profiilin osallistujaa ja kumppania.

  Saksalaiset ja suomalaiset asiantuntijat pitivät yhteensä 21 puheenvuoroa ajankohtaisista aiheista kuten smart grids, tuulienergia ja Cleantech. Puheenvuorojen lisäksi tapahtuman keskipisteenä oli näyttely, jossa kumppanit esittivät tuotteitaan ja palveluitaan asiantuntevalle kohderyhmälle. Energiapäivän esitykset ovat ladattavissa tapahtuman kotisivuilla.

 • Kestävä Energia -tutkimusohjelman muistio

  Suomen Akatemian Kestävä Energia -tutkimusohjelma tuottaa uutta ja innovatiivista tietoa energiateknologiasta, energiajärjestelmistä ja energiatehokkuudesta. Lisäksi se ohjaa tutkimusta kestäviin ratkaisuihin ja kehittää osaamista tulevaisuuden energiavaihtoehtojen hahmottamisessa. Tutkimusohjelma on monitieteinen ja siinä tutkitaan muunmuassa bioenergian ja ydinvoiman sekä lääke- ja kauppatieteiden näkökulmasta.

  Suomen Akatemia rahoittaa Kestävä Energia -tutkimusohjelmaa 13,2 miljoonalla eurolla. Ohjelman muita kansallisia rahoittajia ovat Maj ja Tor Nesslingin säätiö, Fortum Oyj, UPM-Kymmene Oyj ja Neste Oil Oyj yhteensä 0,9 miljoonalla eurolla. Kestävä Energia (SusEn) -tutkimusohjelma on käynnissä 2008-2011.

 • Energiatehokkuutta koskevat poliittiset puitteet Saksassa

  - Policy framework conditions for energy efficiency in Germany

  Tietoa energiatehokkuudesta Saksassa, energiatehokkuuden tulevaisuuden näkymistä ja energiatehokkuutta koskevista poliittisista puitteista sekä Saksassa että EU:ssa yleensä.

   

 • Biopolttoaineet Saksassa

  Katsaus alan tämänhetkiseen tilaan Saksassa. Luvuista näkyvät myös vuoden 2009 lakimuutosten vaikutukset alaan.

 • Bioetanoli

  Saksalaisen bioetanoliyrityksen, CropEnergies:n, saksaksi julkaisema 12-sivuinen tietopaketti bioetanolista.

  Lue myös raportin englanninkielinen versio:
  http://www.cropenergies.com/en/Bioethanol/RZ_CE_Magazin-0507_E.pdf

 • Aurinkosähkö: markkinoiden kehitys ja teknologia Saksassa

  Esitys tarkastelee mm. Saksan aurinkoenergiamarkkinoiden kehitystä. Lue PDF-tiedosto (alla; esitetty Saksan ulkomaankauppakamarin järjestämällä liikematkalla Saudi-Arabiassa 29.5-1.6.2010).

 • Aurinkolämpöjärjestelmät − teknologia ja tulevaisuus

  Bernd Eikmeier Bremenin energiainstituutista esitteli Saksan ulkomaankauppakamarin järjestämällä liikematkalla Saudi-Arabiassa 29.5-1.6.2010 aurinkolämpöjärjestelmien teknologiaa ja alan tulevaisuuden näkymiä. Lue PDF-tiedosto (alla).

Fe
sulje x

This site in other countries