"Get information and do business"
:Follow us
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Linkedin Follow us on Google+

Linkit

search [+/-]
 • Suodattimet:
 • Maa: Norway
 • X
Linkit 1 - 6 , yhteensä 6 hakutulosta
 • Kansainvälinen uusiutuvan energian virasto IRENA
  Outgoing url: http://www.irena.org/

  Vuonna 2009 Bonnissa perustettu IRENA (International Renewable Energy Agency) on itsenäinen, kansainvälinen hallitusten välinen järjestö. IRENA:n tavoitteena on edistää uusiutuvan energian kestävää käyttöä. Viraston perustamissuunnitelman mukaan sen tulee analysoida uusiutuvaan energiaan liittyviä nykyisiä käytäntöjä, politiikkaa, kannustimia, sijoitusmekanismeja, teknologioita ja järjestelmiä. Se kehittää uusiutuvaan energiaan liittyvää tietämystä ja teknologian siirtoa sekä tarjoaa jäsenmailleen koulutusta. Sen tehtävänä on myös tarpeen vaatiessa neuvoa uusiutuvan energian hankkeiden rahoittamisessa ja muissa uusiutuvaan energiaan liittyvissä asioissa. Tämän ohella IRENA edistää tutkimusta, vauhdittaa tutkimuksen verkottumista, teknologian kehittämistä ja käyttöönottoa sekä jakaa tietoa uusiutuvaan energiaan liittyvien kansallisten ja kansainvälisten standardien kehittämisestä ja käyttöönotosta.

  Lähde: TEM

 • Norjan aurinkoenergiayhdistys
  Outgoing url: http://www.solenergi.no/

  Norjan aurinkoenergiayhdistyksen tavoite on lisätä aurinkoenergian käyttöä ja se työskentelee taivuttaakseen viranomaiset hyödyntämään aurinkoenergiaa paremmin. Suurin osa yhdistyksen jäsenistä on aurinkoenergiateknologiaa kehittäviä yrityksiä ja muita tahoja. Myös yksityishenkilöt voivat liittyä jäseniksi.

 • Norjan bioenergiayhdistys NoBio
  Outgoing url: http://www.nobio.no/

  Norjan bioenergiayhdistyksen tavoite on edistää bioenergian käyttöä Norjassa. NoBio edustaa jäseniään, joita ovat sekä yritykset että yksityishenkilöt.

 • Norjan tuulivoimayhdistys NORWEA
  Outgoing url: http://www.norwea.no/

  Norjan tuulivoimayhdistys perustettiin vuonna 2006. Yhdistyksen tavoite on Norjan valtavien tuulivoimavarojen täysi hyödyntäminen. Norwea tekee tiedotustyötä kansalaisten ja päättäjien keskuudessa ja neuvottelee tuulivoimayritysten hyvien toimintaolosuhteiden puolesta.

 • Suomen Akatemian Kestävä Energia -tutkimusohjelma 2008–2011

  Kestävä Energia -tutkimusohjelma tuottaa uutta ja innovatiivista tietoa energiateknologiasta, energiajärjestelmistä ja energiatehokkuudesta. Lisäksi se ohjaa tutkimusta kestäviin ratkaisuihin ja kehittää osaamista tulevaisuuden energiavaihtoehtojen hahmottamisessa. Tutkimusohjelmalla on sekä kansallisia että kansainvälisiä rahoittajia. Ohjelman aihealueet ovat uudet energiatuotannon teknologiat, toimiva energiajärjestelmä ja energian käytön tehokkuus.

 • Wind Energy in Cold Climates

  IEA:n alainen yhteistyöprojekti "Wind Energy in Cold Climates" kokoaa tietoa tuuliturbiinien jäätymisestä ja toiminnasta matalissa lämpötiloissa. Sivusto tarjoaa myös keskustelufoorumin aiheesta kiinnostuneille.

Fe
sulje x

This site in other countries