"Get information and do business"
:Follow us
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Linkedin Follow us on Google+

About us

Tietoa meistä

Monikielinen B2B Renewable Energies ‑verkkofoorumi yhdistää ensimmäisenä maailmassa kaikki uusiutuvan energian muodot ja energiatehokkuuden yhteen maailmanlaajuiseen yritysportaaliin. Se tarjoaa tuulivoiman, aurinkoenergian, vesivoiman, geotermisen energian, bioenergian ja energiatehokkuuden parissa toimiville yrityksille arvokasta tietoa kansainvälisistä kohdemarkkinoista.

B2B Renewable Energies -portaalin sydän on online-markkinapaikka, joka tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen työkalun yhteistyökumppaneiden etsimiseen ja kaupankäynnin kansainvälistämiseen. Uusiutuvan energian yritykset käyttävät portaalia alakohtaisen tiedonhaun työkaluna sekä omien tarpeidensa mukaan räätälöitynä kaupankäynti- ja mainostuskanavana.

Saksan ulkomaankauppakamarien (AHK) maailmanlaajuinen verkosto yli 80 maassa vastaa portaalin toiminnasta ja täydentää sitä omilla palveluillaan.

B2B Renewable Energies tarjoaa käyttäjilleen

  • Uutisia, tapahtumia, linkkejä, latauksia, julkaisuja ja yritystietoja kansainvälisiltä kohdemarkkinoilta yli 15 kielellä
  • Yksityiskohtaisia yritys- ja asiantuntijaprofiileja, UNSPSC-luokituksen mukaisia tuoteluetteloita sekä avaintarjouksia
  • Helpon tavan viestiä muiden alan yritysten kanssa ja edistää kauppaa
  • Tehokkaat haku- ja suodatintoiminnot

B2B Renewable Energies on kehitetty Saksan ulkomaankauppakamarien (AHK) aloitteesta. Saksan talousministeriö (BMWi) tukee portaalia uusiutuvan energian vienninedistämisohjelman (Renewable Energy Export Initiative) puitteissa. Yritysportaalia hallinnoi Saksalais-kreikkalainen teollisuus- ja kauppakamari (DGIHK).

Suomessa portaalin toiminnasta vastaa Saksalais-Suomalainen Kauppakamari.

Lue lisää:

Yhteystietomme:

Saksalais-Suomalainen Kauppakamari

PL 83

00101 Helsinki

Käyntiosoite:

Mikonkatu 25

00100 Helsinki

finland@renewablesb2b.com

B2B Renewable Energies is produced by


Fe
sulje x

This site in other countries