"Get information and do business"
:Follow us
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Linkedin Follow us on Google+

Linkit

search [+/-]
 • Suodattimet:
 • Maa: Mexico
 • X
Linkit 1 - 5 , yhteensä 5 hakutulosta
 • Etelä-Amerikan tuulivoimayhdistys, Lawea
  Outgoing url: http://www.lawea.org

  Etelä-Amerikan tuulivoimayhdistys, Lawea (Latin America Wind Energy Association), pyrkii edistämään tuulienergian käyttöä Etelä-Amerikassa. Yhdistys vastaa myös erilaisten tapahtumien järjestämisestä kuten vuosittaisesta Wind Exposta Meksikossa.

 • Kansainvälinen uusiutuvan energian virasto IRENA
  Outgoing url: http://www.irena.org/

  Vuonna 2009 Bonnissa perustettu IRENA (International Renewable Energy Agency) on itsenäinen, kansainvälinen hallitusten välinen järjestö. IRENA:n tavoitteena on edistää uusiutuvan energian kestävää käyttöä. Viraston perustamissuunnitelman mukaan sen tulee analysoida uusiutuvaan energiaan liittyviä nykyisiä käytäntöjä, politiikkaa, kannustimia, sijoitusmekanismeja, teknologioita ja järjestelmiä. Se kehittää uusiutuvaan energiaan liittyvää tietämystä ja teknologian siirtoa sekä tarjoaa jäsenmailleen koulutusta. Sen tehtävänä on myös tarpeen vaatiessa neuvoa uusiutuvan energian hankkeiden rahoittamisessa ja muissa uusiutuvaan energiaan liittyvissä asioissa. Tämän ohella IRENA edistää tutkimusta, vauhdittaa tutkimuksen verkottumista, teknologian kehittämistä ja käyttöönottoa sekä jakaa tietoa uusiutuvaan energiaan liittyvien kansallisten ja kansainvälisten standardien kehittämisestä ja käyttöönotosta.

  Lähde: TEM

 • Meksikon energiaministeriö (SENER)
  Outgoing url: http://www.sener.gob.mx

  Secretaría de Energía (SENER) vastaa energiantuotannosta ja vetää sähkön toimituksen suuntaviivat Meksikossa.

 • Meksikon tuulivoimayhdistys AMDEE
  Outgoing url: http://www.amdee.org

  Vuonna 2005 perustettu Asociación Méxicana de Energía Eólica (AMDEE) edistää tuulivoiman asemaa Meksikossa. Se toimii neuvottelijana ja tiedottajana alan yritysten ja viranomaisten, rahoittajien ja muun yhteiskunnan välissä.

 • Meksikon ympäristöministeriö (SEMARNAT)

  Secretaría de Medio Ambiente y Recursos Naturales (SEMARNAT) vastaa ekosysteemin ja luonnonvarojen suojelusta ja hoidosta.

Fe
sulje x

This site in other countries