"Get information and do business"
:Follow us
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Linkedin Follow us on Google+

RENEXPO® Central Europe - Nemzetközi kiállítás és konferencia a megújuló energiákról és energiahatékonyságról

Idősík: 2012.05.10. Címzett 2012.05.12.
forrás: Reeco Hungary
Csatornák:
Országok:

?:
Célcsoportok:
  • B2B
  • B2P

Rendezvény fajták:
  • Conference
  • Exhibition
kiadó

A RENEXPO® Central Europe nemzetközi energetikai szakkiállítás 2012. május 10-12. között 6. alkalommal várja az érdeklődőket a budapesti Hungexpo Vásárközpont F Pavilonjában.

A RENEXPO® Central Europe a megújuló energia és energiahatékonyság területének
vezető szakmai rendezvényévé nőtte ki magát az elmúlt években. A magas színvonalú kiállítás és szakmai konferenciák keretében a piaci szereplők, gyártók, tervezők, kutatók és szolgáltatók mutatják be innovatív technológiáikat, újdonságaikat.

                

A kiállítás kiemelt témakörei 2012-ben a fenntartható és decentrális energiatermelés, az energiaellátás, -elosztás és -tárolás illetve az intelligens és energiahatékony energiaelosztás, lesznek. Szó lesz ezen kívül még a fenntartható közlekedésről, az úgynevezett E-Mobilityről, valamint energiatanácsadással és finanszírozási, támogatási információkkal is szolgálnak az érdeklődőknek.

 

2011-ben 11 ország 135 kiállítója mutatta be termékeit és szolgáltatásait 3500 látogató előtt, mely az előző évekhez képest növekedő tendenciát mutatott, így 2012-ben még több látogatóra és kiállítóra lehet számítani.


Fe
bezár x

This site in other countries