"Get information and do business"
:Follow us
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Linkedin Follow us on Google+

Már rendelhető a magyar gyártású szélgenerátor

Published at: 2011.10.10.
forrás: Zöldtech
Csatornák:
Országok:
kiadó

Hosszas tesztelés után megkezdődött a hazai gyártmányú, különösen szárazföldi szélviszonyokra tervezett és gyártott szélgenerátor sorozatgyártása. A magyar szélerőmű1 kW-os, 5 kW-os és 49 kW-os teljesítményben rendelhető meg a gyártást szervező Energiacentrumtól.

„A hazai és külföldi megrendelők nagy érdeklődésére tekintettel úgy döntöttünk, hogy nem várakoztatjuk tovább a piacot, hanem a megrendelések beérkezésének sorrendjében elindítjuk a sorozatgyártást!“ – nyilatkozta az Energiacentrum, aki vállalta a szélerőművek gyártásának megszervezését, hogy végre elérhetővé váljon a korábban többször beharangozott termék. A szélgenerátor teljes egészében Magyarországon készül, 99 százalékban hazai alapanyagok és munkaerő alkalmazásával.

 

A magyar szélgenerátor a jelenleg piacon megtalálható más szélgenerátoroktól eltérően megnövelt lapátfelülettel és különleges kialakítással rendelkezik, ötvözve számos hazai innovációt. Az állandó mágneses generátor sokpólusú, alacsony fordulatszámú, a lapátok pedig megnövelt felületűek, így a berendezés már kis szélsebességen is termel áramot. Egy 1 kW teljesítményű generátor akár egy családi ház áramellátására is alkalmas.

Get market info about
Do business in
You want to read more about other markets?

Please choose the country you are interested in:


Fe
bezár x

This site in other countries