"Get information and do business"
:Follow us
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Linkedin Follow us on Google+

Másfél hónappal, május 15-ig meghosszabbították a 2,97 milliárd forint keretösszegű, napkollektoros pályázat beadási határidejét az élénk érdeklődésre tekintettel. Az eredetileg 2011. december végéig szóló határidőt egyszer már meghosszabbították március 31-ig.

A legfrissebb nemzetközi hírek magyar

Kínai-Magyar Tiszta Energia Központ létesül Debrecenben

Kínai-Magyar Tiszta Energia Központ Debrecenben történő létrehozásáról és működésének koordinálásról írtak alá együttműködési megállapodást Debrecenben az önkormányzat, az egyetem, valamint a Shanghai Technology Transfer & Exchange Institute képviselői.

Magyar mobil biomasszaüzem és napkollektor a Wall Streeten

Magyar diákok innovációi is bemutatkoznak a Wall Streeten. Mobil biomasszaüzem, közösségi innovációs jukebox és egy különleges higiéniai megoldás: ez a három magyar ötlet indul a Kairos Society ötven legjobb diákvállalkozását bemutató versenyén.

NFM: március végéig elérhetőek a napkollektoros pályázat forrásai

Az Új Széchenyi Terv napkollektorrendszer kiépítését ösztönző pályázatának meghosszabbított határideje 2012. március 31-én jár le. A vissza nem térítendő források kerete közel egy milliárd forint, jelentette be a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

Legutóbbi publikációk

Jelenleg nem állnak publikációk rendelkezésre.

Következő rendezvényeink

Jelenleg nincsenek rendezvények.
Fe
bezár x

This site in other countries