"Get information and do business"
:Follow us
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Linkedin Follow us on Google+

Om oss

Om oss

Den internasjonale businessplattformen B2B Renewable Energies er den første globale online plattformen for fornybar energi. Her gis bedrifter fra sektorene solenergi, vindenergi, vannenergi, geotermisk, biomasse og energieffektivisering, muligheten til å få informasjon om internasjonale Target Markets.

Den elektroniske markedsplassen danner grunnlaget for portalen, og fungerer for  eksportorienterte bedrifter som et unikt instrument til å effektivisere og forenkle forretningsprosessen langs hele energiverdikjeden, fra kilde til produksjon, via distribusjon og ut mot sluttbruker.

Bedrifter fra bransjene innen fornybar energi kan dra fordeler av B2B Renewable Energies som en enkel nettportal og et verktøy for å tilegne seg sektorspesifikk informasjon, og som en personlig forretnings- og annonseringsplattform.

Dette kan B2B Renewable Energies tilby sine brukere:

  • Nyheter, events, bedriftsoversikter, lenker og nedlastninger om internasjonale Target Markets, på 15 forskjellige språk.
  • Detaljerte bedrifts- og ekspertprofiler, produktkataloger basert på FNs standarder, samt eksklusive Trade Leads.
  • Forretningsforbindelser langs hele energiverdikjeden
  • Effektive søkemotorer og filtermekanismer
  • Og mye mer!

B2B Renewable Energies inngår i et eksportinitiativ innen fornybar energi fra de tyske handelskamrene i 80 land, og mottar støtte fra det tyske nærings- og teknologidepartementet. Forretningsplattformen koordineres fra det tysk-greske industri- og handelskammer, som også fungerer som hovedkvarter for www.renewablesb2b.com.

Produced by

German-Hellenic Chamber of Industry&Commerce

Voulgari 50

GR - 542 49 Thessaloniki

VAT No: 0900 12763 - ΚΑ' DOY ATHENS


Fe
lukk x

This site in other countries