"Get information and do business"
:Follow us
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Linkedin Follow us on Google+

Mye varme for pengene

Published at: 23. sep. 2010
kilde: vvsaktuelt.no
kanaler:
Land:
publisert av

Solfangeranlegget Comfort Plus fra Sonnenkraft optimerer utbyttet og gir mye varme igjen for pengene. Dette er den ideelle løsningen for alle som søker kvalitet som ikke koster mer enn nødvendig.

Det sier daglig leder Thorbjørn Nilsen i Kompetansesenteret Klima & Varmeteknikk AS.
Samtidig får man den varme og komfort som forventes av et moderne solvarmeanlegg.

Comfort Plus er en løsning som er hentet fram i samarbeid mellom Sonnenkraft, Bolig Enøk AS og Kompetansesenteret Klima & Varmeteknikk AS. Dette er teknologi som er brukt gjennom mange år i Danmark, Tyskland og andre europeiske land, sier Nilsen videre.

Mange myter
- Det er en myte at vi ikke kan benytte solvarme som energi her i Norge på grunn av lave temperaturer. Faktum er at solvarme gir god energiutnyttelse langt ned på gradestokken.  I land det er naturlig for oss å sammenlikne oss med klimatisk som Sverige, Finland, Danmark, Østerrike og Tyskland, er denne enorme og uutømmelige energikilden langt mer utbredt. Det er derfor på tide at vi tar livet av myten og deltar i solkraftutnyttelsen, påpeker Thorbjørn Nilsen.

Hybridløsninger
Et solfangeranlegg kan enkelt tilkobles et eksisterende anlegg hvor man har annen energikilde, dermed vil man oppleve et redusert energiforbruk/høyere komfort/bedre energikarakter på bygget.- Vi ser et stort potensiale i kombinasjonsløsninger, såkalte hybridanlegg hvor vi kombinerer varmepumper med solfangerne. Ved hjelp av en enkel styringsenhet sørger man for optimal utnyttelse av sparepotensialet, forteller Nilsen. KVT vil tilby kurs om solvarmeteknologi og korrekt montasje og drift.

Get market info about
Do business in
You want to read more about other markets?

Please choose the country you are interested in:


Fe
lukk x

This site in other countries