"Get information and do business"
:Follow us
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Linkedin Follow us on Google+

Vestas får 80 MW-ordre til Tyskland

Published at: 06/01/2010
kilde: http://www.vestas.com/da/
Kategorier:
Lande:

Tags:
oprettet af

Vestas skriver følgende på deres hjemmeside:

Vestas har modtaget en ordre på levering af 40 V90-2.0 MW-vindmøller til den østlige del af Tyskland. Ordren er modtaget fra det tyske selskab Nordwind Handels GmbH & Co. KG, og kontrakten omfatter levering, installation og idriftsættelse af vindmøllerne, en VestasOnline® Business SCADA-løsning samt en tiårig serviceaftale.

 

Installation af vindmøllerne påbegyndes i løbet af fjerde kvartal 2010, og projektet forventes afsluttet i begyndelsen af 2011.

"Vestas har i adskillige år været den perfekte partner for os, og vi ser frem til yderligere at styrke vores forretningssamarbejde,"

udtaler Carsten Paatsch, adm. direktør for Nordwind Handels-GmbH & Co. KG.
Nordwind Handels GmbH & Co. KG, som har hovedsæde i Beiersdorf-Freudenberg, er en af Vestas' største kunder i Tyskland. Nordwind, som blev grundlagt i 2003, har indtil videre udelukkende købt Vestas-vindmøller.

"Vi glæder os meget over denne nye kontrakt i Tyskland, som bekræfter vores positive forventninger til det tyske marked. Vi sætter pris på det fortsatte samarbejde med vores forretningspartner Nordwind og glæder os over deres tillid til Vestas' teknologi,"

siger Hans Jørn Rieks, President for Vestas Central Europe.

 

Get market info about
Do business in
You want to read more about other markets?

Please choose the country you are interested in:


Fe
luk x

This site in other countries