"Get information and do business"
:Follow us
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Linkedin Follow us on Google+

Asumisen ekotehokkuus puheenaiheena SuomiAreenassa

Ajankohta: 20.7.2010
lähde: Sitra
Kanavat:
Maat:

Tagit:
Kohderyhmät:
  • B2B

Tapahtumatyypit:
  • Seminar
julkaisija:

Aika: 20.7.2010
Paikka: Pori


Rakennuksissa kulutetaan noin 40 prosenttia kaikesta energiasta. Rakennetun ympäristön energiatehokkuuden parantaminen onkin nopeimpia ja tehokkaimpia tapoja torjua ilmastonmuutosta.

Tiistaina 20.7. klo 13.00-14.15 Rakennuskulttuurikeskus Toivossa pidettävän keskustelutilaisuuden aiheena on "Askelmerkit ekotehokkaaseen asumiseen - keppiä vai porkkanaa?". Keskustelun alustajina ovat asuntoministeri Jan Vapaavuori ja rakennetun ympäristön ekotehokkuuden tutkimusprofessori Miimu Airaksinen VTT:ltä. Porin apulaiskaupunginjohtaja Kari Hannus, Rakennustoimisto M. Suoramaa Oy:n toimitusjohtaja Juhani Suoramaa sekä Satakunnan Kiinteistöyhdistyksen toiminnanjohtaja Eino Taulu tuovat omat näkökulmansa asumisen ekotehokkuuden parantamisen mahdollisuuksista ja keinoista käytävään keskusteluun. Tilaisuuden juontaa toimitusjohtaja Juha Salmi Suomen Asuntotietokeskuksesta.


Keskustelutilaisuuden järjestää "Tee parannus" -viestintäohjelma, jonka tavoitteena on edistää käyttäjälähtöistä, suunnitelmallista ja energiatehokasta perusparantamista rakennetussa ympäristössä. Viestintäohjelmaa toteuttavat ympäristöministeriö, Tekes, Sitra ja Motiva yhteistyössä kiinteistö- ja rakennusalan kanssa.


Ks. myös: teeparannus.fi


Fe
sulje x

This site in other countries