"Get information and do business"
:Follow us
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Linkedin Follow us on Google+

Saksalais-Suomalainen Kauppakamari Lahden CleantechExpossa

Saksalais-Suomalainen Kauppakamari on yrityksesi vihreä linkki Saksaan – tule tutustumaan osastoomme Cm1 Lahden CleantechExpo-tapahtumaan 12.−13.10.

Lahdella on vahva asema ympäristöteknologian sekä ympäristöalan koulutuksen ja tutkimuksen keskuksena. Kotimainen ja kansainvälinen ympäristöliiketoiminta esittäytyy lokakuussa, kun CleantechExpo-messut avataan Lahden Messukeskuksessa. Tapahtuman järjestää Lahden Messut yhteistyössä Cleantech Finlandin, Lahden tiede- ja yrityspuiston sekä Pietarissa toimivan messukeskus LenExpon kanssa.

Saksalais-Suomalaiseen Kauppakamariin voit tutustua osastolla Cm1. Palveluitamme ovat mm. maailmanlaajuinen Cleantech tieto- ja markkinaportaali B2B Renewable Energies, johtavat Cleantech-messut Saksassa, käytännönläheiset alan vienninedistämis- ja opintomatkat, yksilöllinen matchmaking sekä erilaiset tapahtumat, kuten kansainvälinen 2nd Finnish-German Energy Day: www.energyday.fi

Saksalais-Suomalainen Kauppakamari on yritysten ja organisaatioiden vihreä tie Saksaan ja maailmalle. Tule käymään osastollamme tai sovi tapaamisesta:

Martin Brandt, puh: (09) 6122 1218, e-mail: martin.brandt(at)deinternational.fi

Tapahtuman kotisivut: www.lahdenmessut.fi/cleantechexpo2011/

Näyttelypäällikkö: Lasse Heikura, puh: 0400 811 310, e-mail: lasse.heikura(at)lahdenmessut.fi

Get market info about
Do business in
You want to read more about other markets?

Please choose the country you are interested in:


Fe
sulje x

This site in other countries